Βραβεία ΕΒΕΑ 2017

National Geographic Traveller – Evermore Cruises
March 15, 2019

Με την εθνική διάκριση του βραβείου «Νέος Επιχειρηματίας» στην Ελλάδα, τιμήθηκαν στην εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017» οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Γεώργιος Δάβαρης, διάκριση από τις πλέον κορυφαίες στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα.


Στην εκδήλωση, απονεμήθηκαν τα αριστεία σε μόλις δώδεκα επιχειρήσεις και μαζί σε πρόσωπα, που διακρίθηκαν για την καινοτομία, το δημιουργικό πνεύμα, την τόλμη και την οραματική τους επιτυχία, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.

Επιχειρηματίες τρίτης γενιάς, με μεγάλη οικογενειακή παράδοση στον χώρο των αυτοκινήτων, οι Κωνσταντίνος και Γεώργιος Δάβαρης δοκίμασαν τα σχέδια και τις δυνάμεις τους στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Με τόλμη, καλό σχεδιασμό, αλλά και σταθερά βήματα, μόλις τον Απρίλιο του 2013, ιδρύοντας την εταιρεία «Evermore Cruises», οι αδελφοί Δάβαρη ξεκίνησαν δυναμικά να αναπτύσσουν και να αναβαθμίσουν με διεθνείς προδιαγραφές τη μονοήμερη κρουαζιέρα στον Σαρωνικό, χώρο στον οποίο είχε διακριθεί πρώτος ο Γιάννης Λάτσης, με την ιστορική «Νεράιδα» και τα ημερήσια δρομολόγια έως τις Σπέτσες.

Οι 6.500 επιβάτες της πρώτης χρονιάς και η αύξηση επιβατών άνω του 50% τις επόμενες, οδήγησε τους αδελφούς Δάβαρη στην απόφαση να προχωρήσουν σε ένα μεγάλο επενδυτικό βήμα με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου που αποτελεί πλέον το «διαμάντι του Σαρωνικού», το COSMOS (πρώην ΜΥΚΗΝΑΙ).

Ένας διαρκής καλπασμός επιτυχιών

Οι επενδύσεις των δύο νέων επιχειρηματιών, η συνεχής αναβάθμιση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και ο στόχος τους να γίνουν η κορυφαία ναυτική εταιρεία στο χώρο της κρουαζιέρας οδήγησαν την εταιρία τους «Evermore Cruises» στη συνεχή ανάπτυξη και αύξηση του αριθμού των επιβατών. Το βραβείο «Νέου Επιχειρηματία» από το ΕΒΕΑ έρχεται μετά τη βράβευσή τους για τρεις συνεχόμενες χρονιές με το Cetificate of Excellence από το Trip Advisor, ως επιβράβευση της πορείας τους και ως κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.